Kobi se nada plej-ofu Lejkersa

Autor:

Sport

19.10.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi ne znaju za učešće u plej-ofu već pet godina, a legenda franšize Kobi Brajant smatra da će se taj niz prekinuti ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

Dolaskom Lebrona Džejmsa Lejkersi poprimaju potpuno drugačiju ulogu u Zapadnoj konferenciji NBA lige. Svako sada mora da ih smatra za ozbiljno i deluje da će se nezgodni petogodišnji post bez postsezone konačno prekinuti. To smatra i Kobi Brajant koji dodaje da će "jezeraši" iznenaditi mnoge.

- Generalni menadžer Rob Pelinka je napravio pametno tim igrača koji imaju odlične fizičke predispozicije. Veliki su, mogu da igraju na više pozicija. On razume da ako treba da napadneš Golden Stejt, ne možeš to da uradiš šutevima. To je njihova igra. Moraš da ih pobediš negde drugde.

- Moraš da ih dobiješ veličinom, snagom i brzinom. On je napravio tim koji ima to. Ima miks veterana koji su i dalje u najboljim godinama i klinaca koji su gladni i spremni su da uče. Taj tim može da se takmiči i to je opasan miks - kaže Kobi Brajant koji nema sumnje da li će Lejkersi biti u plej-ofu u aprilu.

Lejkersi su bez Brajanta već dve sezone, a za to vreme žuto-purpurni su dobili svega 61 meč. Brajant je inače sa Lejkersima osvojio pet titula šampiona NBA lige, a još dva puta su Lejkersi sa Mambom igrali finale NBA lige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading