Portland nadigrao Lejkerse

Autor:

Sport

19.10.2018

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portland Trejl Blejzersi su savladali Los Anđeles Lejkerse rezultatom 128:119. To je prvi trijumf Portlanda i prvi poraz Lejkersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

U prvoj četvrtini su Lejkesi odličnom igrom Lebrona Džejmsa uspeli da dođu do plus 10, ali je Portland ipak stigao da se vrati i čak povede do kraja prve deonice 34:31. Nik Stauskas i Dejmijen Lilard su bili igrači koji su kreirali povratak domaćih. U drugoj četvrtini je Portland došao do dvocifrenog plusa ali su se zatim "jezeraši" vratili. 

U trećem periodu su opet ekipe bile u egalu, a u četvrtoj su najpre rezultatski plus narpavili Dejmijen Lilard i Nik Stauskas da bi zatim Si Džej Mekolum uvećavao plus svog tima. Poslednju četvrtinu Portland je dobio 128:119. 

Najefikasniji u trijumfu Blejzersa je bio Lilard sa 28 poena, Stauskas je imao 24, a Mekolum 21. Lebron Džejms je imao 26 poena uz 12 skokova, a Džoš Hart je postigao 20 poena.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading