MEGA U NALETU: Milojevićevi puleni pomeraju granice protiv Olimpije!

Autor: Agencije/Republika

Sport

18.10.2018

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa želi i četvrtu pobedu u ABA ligi, za šta joj je potrebna agresivna odbrana protiv Olimpije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Milojević i njegovi puleni spremni za novi izazov!

- Za nas je bitno da uđemo u meč sa potrebnom energijom i agresivnom odbranom. Sigurno je da nam puno znače prethodne tri pobede, ali svaku utakmicu počinjemo od nule i ne smemo dopustiti bilo kakvo opuštanje jer će protivnici to umeti da kazne. Verujem u moju ekipu i ukoliko nametnemo naš ritam na utakmici, možemo da dođemo do četvrte pobede što bi bila potvrda sjajnog starta sezone za Megu- rekao je Milojević.

Mega ima sve tri pobede u ABA ligi, a u četvrtom kolu regionalnog takmičenja će dočekati Olimpiju iz Ljubljane. 

- Olimpija je kvalitetan protivnik sa dobrom kombinacijom mladih i iskusnih igrača. Uostalom, to pokazuju i njihovi rezultati na početku ABA lige, gde su pobedili Mornar i Zadar, a u Beogradu igrali utakmicu na jednu loptu sa Partizanom- rekao je Milojević. 

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Košarkaš Mege Adam Mokoka je rekao da ekipa želi da nastavi u istom ritmu. 


- Želimo da podignemo naše limite i svaka utakmica je borba za sebe. Olimpija je veoma dobar tim, ali mi u svakom meču idemo na pobedu. Dobro smo počeli sezonu, ali ne želimo ovde da stanemo već da nastavimo u dobrom smeru- rekao je Mokoka. 

Utakmica će se igrati u petak od 17.00 u Sremskoj Mitrovici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading