BOBI MONSTRUM ISKRIVIO OBRUČ ZAKUCAVANJEM!

Autor:

Sport

19.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći košarkaški šou na svetu konačno je počeo i doneo nam fantastične partije Srba, koji su harali NBA parketima. Već na startu sezone imali smo prilike da uživamo u srpskom derbiju u kojem je Denver Nikole Jokića (23) trijumfovao u Stejpls centru u Los Anđelesu protiv Klipersa Bobana Marjanovića (30) sa 107:98.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marjanović iskrivio obruč!

OKRŠAJ CENTARA

Bobi je u centarskom derbiju protiv mlađeg Somborca imao 18 poena i osam skokova, i to za samo 18 minuta na parketu. Potez večeri bilo je njegovo zakucavanje, od čije siline se bukvalno iskrivio obruč! To je izazvalo pauzu, tokom koje su pozvani majstori da poprave nastalu štetu, pa su uz upotrebu libele morali da utvrde da li je obruč u horizontalnom položaju kako bi sve bilo regularno i meč se nastavio. Jokić, koji je zabeležio 21 poen i osam skokova, bio je oduševljen partijom Marjanovića.

- Jeste li ga videli? Ogroman je, talentovan. Nije samo veliki čovek koji zakucava, on razume igru. Ako bude dobio priliku da više igra, pokazaće ljudima šta ume - pohvalio je zemljaka centar Denvera.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

FINIKS ZA ISTORIJU

Igor Kokoškov debitovao je kao prvi glavni trener nekog NBA tima rođen van SAD i ušao u istoriju lige pobedom njegovog Finiksa nad Dalasom (121:100). Čovek koji je prošle godine sa Slovenijom osvojio Evropsko prvenstvo najavio je na taj način blistavu karijeru preko bare. Odličan nastup imao je još jedan reprezentativac Srbije. Nemanja Bjelica (30) u porazu Sakramenta od Jute (123:117) postigao je 18 poena uz osam skokova i to kao član startne petorke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading