EVROLIGA: Žoc i Fener ukrotili Šveda, Micić odličan, Milutinov "eksplodirao"!

Autor:

Sport

17.10.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom kolu Evrolige, košarkaši Fenerbahčea bili su bolji na svom terenu od ekipe Himkija - 93:85.

RepublikaFoto: Starsport
Milutinov briljirao!

Ekipa koju sa klupe predvodi naš Željko Obradović je diktirala tempo tokom celog meča. Gosti su pokušavali da se preko Šveda vrate u meč, ali Turci su odbili svaki napad.

Šved je susret završio sa 26 poena, dok je domaće predvodio Nikolo Meli sa 16 poena. Naš Marko Gudurić postigao je samo pet poena, dok je Nikola Kalinić meč završio sa 10.

Fener je tako upisao i drugu pobedu u ovom takmičenju i tako najavio visoke ambicije.

Efes je počeo da "brlja"... Turci su izgubili od Žalgirisa na svom terenu 93:79, a naš Vasilije Micić postigao je 14 poena.

Uprkos sjajnoj partiji srpskog reprezentativca, Vasilija Micića nije uspeo turski tim da se vrati posle perfektne druge četvrtine gostiju, koji su u nastavku dostigli čak i 20 poena prednosti, do kraja je Efes uspeo samo da ublaži poraz.

Olimpijakos je uspeo da savlada Baskoniju rezultatom 85:80, Grci su diktirali tempo tokom većeg dela utakmice, ali se Baskonija vratila u poslednjem kvartalu, međutim nije bilo dovoljno vremena. Nikola Milutinov je zabeležio sjajnu partiju, za 30 minuta na parketu postigao je 23 poena i uhvatio 11 lopti.

Olimpija iz Milana nije uspela da iznenadi protiv Real Madrida, iako je bolje ušla u ovaj meč. Uhvatili su "kraljevi" ritam od drugog perioda i polako gradili svoju igru, slavili su 91:85. Srpski reperezentativac je za 30 minuta postigao 6 poena, dok je Vladimir Micov bio među najefikasnijima, postigao je 20 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading