Enis "eksplodirao" pred gostovanje u Beogradu, pa poslao poruku crveno-belima!

Autor:

Sport

15.10.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis sada nosi dres ekipe koja će u 3. kolu Evrokupa izaći na megdan crveno-belima. On je za Andoru odigrao neverovatnu partiju u utakmici protiv Manrese i oborio rekord kluba, a u susret meču protiv nekadašnjeg kluba podsetio se kako je bilo nositi dres crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Enis se vraća u Beograd!

Posle neuspeha u finalnoj seriji ABA lige i trećeg poraza od Budućnosti u Podgroici Enis je zajedno sa crnogorskim centrom Milkom Bjelicom napustio klub i preselio se u Saragosu. Ni tamo se nije dugo zadržao, pa je prošlog leta zadužio opremu tima Andore.

Ipak, on ove sezone briljira u dresu kluba koji se takmiči u španskoj ACB ligi. On je na meču protiv Manrese postigao 36 poena (7/9 za dva, 16/17 slobodna bacanja) i tako postao rekorder ovog klub po broju postignutih poena na jednom meču. Takođe, učinku je dodao pet skokova, tri asistencije i 12 iznuđenih prekršaja protivničkih igrača, što zbirno dovodi do neverovatnog indeksa korisnosti 48.

- Imam veliko poštovanje za moj bivši tim i za njihove navijače, ali ne mogu da kažem da je ovo poseban meč za mene. Poseban je samo zato što ću hteti da pobedim- rekao je Enis.

Poseban utisak na njega su ostavili navijači.

RepublikaFoto: euroleague.net

- Uživao sam dok sam igrao za Zvezdu i mislim da možemo da pričamo o najboljim navijačima u Evropi- rekao je plejmejker.

Osvrnuo se Enis i na meč prethodnog vikenda gde je briljirao, ali njegov tim nije uspeo da zabeleži trijumf.

- Bezvredno je imati takav individualni nastup ako tvoj tim ne pobedi. To je meč u kojem ćemo moći da učimo iz svojih grešaka. Moraćemo to da radimo već od narednog meča u Beogradu- zaključio je Enis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading