MORNAR STREPI PRED PARTIZANOM!

Autor:

Sport

14.10.2018

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mornara iz Bara Mihailo Pavićević rekao je da očekuje interesantnu utakmicu protiv Partizana u ABA ligi.

RepublikaFoto: ABA liga

Pavićević oprezena pred Partizan!

- Mi se za ovaj meč pripremamo kao i za svaki drugi, ali kad u Bar dolaze Crvena zvezda ili Partizan interesovanje publike i medija je daleko veće. Tako je sada, tako je bilo i minulih godina- rekao je Pavićević. 

Ekipa iz Bara je novu sezonu u regionalnom takmičenju počela sa dva poraza, dok je Partizan upisao dve pobede. 

- Partizan je renovirao ekipu, startovao je jako dobro, ima velikih ambicija ove godine. Mi smo posle turbulentnog starta, trijumfovali u Torinu i dobili vetar u leđa za nastavak sezone. Na toj igri treba da gradimo optimizam, pogotovo u ABA ligi. Biće to interesantan duel, bez kalkulacija, jer obe ekipe idu na pobedu. Nemamo izbora, moramo da branimo svoj teren- rekao je Pavićević. 

RepublikaFoto: Starsport

Težak meč očekuje i košarkaš Mornara Nemanja Vranješ. 


- Partizan je odlično otvorio sezonu i njegovi igrači sigurno dolaze puni samopouzdanja. Mi podižemo nivo igre na svakoj utakmici, što se potvrdilo i u Torinu. Ta pobeda nam mnogo znači. Ne samo da smo prekinuli seriju poraza nego smo dobili i na samopouzdanju pred duel sa crno-belima- rekao je Vranješ. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading