PRED PARTIZAN: Bez kalkulacija, obe ekipe žele pobedu

Autor:

Sport

13.10.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u nedelju gostuje u Baru u trećem kolu regionalne lige, a trener Mornara Mihailo Pavićević je izneo svoje impresije o protivniku.

RepublikaFoto: ABA liga
Mihailo Pavićević

- Mi se za ovaj meč pripremamo kao i za svaki drugi, ali interesovanje publike i medija daleko je veće kada u Bar dolaze Crvena zvezda ili Partizan. Tako je sada, tako je bilo i minulih godina. Partizan je renovirao ekipu, startovao je jako dobro, ima velikih ambicija ove godine - rekao je Pavićević i dodao:

- Mi smo posle turbulentnog starta trijumfovali u Torinu i dobili vetar u leđa za nastavak sezone. Na toj igri treba da gradimo optimizam, pogotovo u ABA ligi. Biće to interesantan duel, bez kalkulacija, pošto obe ekipe idu na pobedu. Nemamo izbora, moramo da branimo svoj teren.

Bek Barana Nemanja Vranješ očekuje veoma težak meč, a ističe da bi njegovom timu trijumf mnogo značio. 

- Partizan je odlično otvorio sezonu i njegovi igrači sigurno dolaze puni samopouzdanja. Mi podižemo nivo igre na svakoj utakmici, što se potvrdilo i protiv Torina. Ta pobeda nam mnogo znači. Ne samo da smo prekinuli seriju poraza, nego smo dobili i na samopouzdanju pred duel sa crno-belima. Pokušaćemo da pred vernim navijačima dođemo do prve pobede, pobede koja bi nam mnogo značila za nastavak sezone - kaže Vranješ.

Partizan ima skor 2-0, pobedama nad Cedevitom i Olimpijom, dok je Mornar izgubio oba dosadašnje meča, od Olimpije i Krke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading