Budućnost posle 15 godina u eliti! Koliko mogu? Džikić SUMNJIČAV!

Autor:

Sport

12.10.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti od 18.45 časova protiv milanskog Armanija nakon 15 godina igraju utakmicu koja ih vraća na staze evropske košarke.

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Džikić se vratio u elitu sa Budućnosti!

Aleksandar Džikić je podgoričkom klubu doneo prvu titulu u ABA ligi i sa svojim izabranicima brani čast crnogorske košarke u elitnom evropskom takmičenju.

- Zaista je teško govoriti o tome čime bih bio zadovoljan, niti ja volim tu nekakvu matematiku, da sednem i štikliram tipa "ovde sam u plusu, ovde u minusu". To me ne interesuje jer znam da smo prošle godine dobili neke mečeve gde smo bili otpisani. Imamo težak raspored već od starta, ali treba biti strpljiv, davati ljudima energiju i kad ne ide. Ako ćemo dobijati podršku samo kada pobeđujemo, onda nam takva podrška i nije potrebna. Nama treba čista, bezuslovna energija, samo takva nam može pomoći- ističe Džikić za "Vijesti". 

Za podgorički klub poseban problem mogao bi da bude ritam utakmica, na koji jednostavno nisu navikli. 


- Od igrača se očekuje da danas budu na maksimumu, a da za dva dana ponovo budu na istom nivou, što nije realno. Samo nekoliko naših igrača imaju iskustvo igranja u Evroligi i moramo mnogo da radimo, a vremena nemamo- rekao je Džikić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading