REGLAND UZEO STVARI U SVOJE RUKE: Zvezda upisala DRUGU RECKU!

Autor:

Sport

10.10.2018

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde upisali su još jednu pobedu u Evrokupu pošto su u drugom kolu savladali Monako rezultatom 66:63.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde bolji od Monaka!

Prva četvrtinu obe ekipe su započele dosta nesigurno, početno nadigravanje je trajalo dva minuta koliko nijedna ekipa nije uspela da postigne pogodak. Domaćin je uspeo da prekine ovaj vakum, pa je poveo na startu, ali usledila je serija Zvezde, najviše zahvaljujući centarskoj liniji. 17:2 je napravio seriju srpski šampion. Mali broj poena viđen je u prvom periodu igre koji je ubedljivo pripao crveno-belima 17:6.

Čvrstu odbranu si igrale obe ekipe, čuvali su prednost crveno-beli na krilima dobro zaspoloženog Čovića, ali košarkaši Monaka uspevaju u finišu da vrate neizvesnost u meč. Džons je pogađao sa distance, a saigrači su ga pratili. Prvo poluvreme je završeno rezultatom 24:29 za srpski klub.

Treća četvrtina je donela pad igre u timu crveno-belih. Dva minuta je trajao prekid utakmice zbog kvara na semaforu, a predah je više godio domaćinu koji je napravio seriju 13:0. Nekako uspevaju izabranici Milana Tomića da se konsoliduju posle trojke Džona Reglanda i da se koliko toliko rezultatski približe. 

Zaigrali su bolje u poslednjem kvartalu crveno-beli, Džo Regland je uzeo stvari u svoje ruke i doveo Zvezdu do izjednačenja. Igrali su i jedni i drugi na sigurno, Zvezda je imala malu prednost, ali Robinson vraća stvari na početak minut pre kraja. Međutim, Regland vraća trojku i sa dva slobodna bacanja stavlja tačku na meč. Crveno-beli su slavili u Monaku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading