Tomić: Budućnost zaboravljena, bez opuštanja protiv Monaka

Autor: Tanjug

Sport

09.10.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je ubedljiva pobeda protiv Budućnosti u ABA ligi već arhivirana i da je sada neophodna potpuna koncentracija na duel sa Monakom u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport

- Nema puno vremena, već smo se okrenuli narednom protivniku ekipi Monaka. Imaju dve pobede i dve izgubljene utakmice u francuskoj ligi, uz vredan brejk u Evrokupu. Sigurno da se radi o ekipi koja je vrlo nepredvidljiva, igraju puno u tranziciji i vrlo jednostavno. Znaju šta hoće i kako da koriste igrače koje imaju - rekao je Tomić.


Tomić dodaje da ne sme da dođe do opuštanja crveno-belih.

- Prevaga? Moramo da imamo 40 minuta koncentracije i da kontrolišemo ritam i protivnika, Evrokup je ove sezone vrlo kvalitetan, svi su jaki, ako se malo opustimo imaćemo problema, važno je da smo već zaboravili Budućnost i spremamo se za Monako - rekao je Tomić, dodajući da je Džo Regland bolje oseća i potpuno je spreman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading