ZANIMLJIV DUEL: Kako će Omić protiv Zvezde?

Autor:

Sport

07.10.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Omić je do juče nosio dres Crvene zvezde, a sada će u opremi Budućnosti iz Podgorice, u derbiju drugog kola ABA lige (19.00) igrati protiv šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport


- Nije bilo ništa. To je sport, ovo je biznis. Čovek kada voli košarku mora da je igra. Nebitno je gde, šta i kako, samo da igra na top nivou. Izabrao sam Budućnost, to je moja odluka i držim se toga - rekao je Omić za "Vijesti".

On je nastavio u istom ritmu.


- Zvezda je moja prošlost, u njoj sam igrao i trudio se, kao i u svakoj drugoj ekipi u kojoj sam bio. Sada je red došao na Budućnost, pokušaću da se što pre uklopim u sistem i ekipu, da bi mi bilo lakše na utakmicama koje dolaze.

Omić zna da je centarska linija Zvezda odlična.

- Zvezda ima veoma dobar skok u napadu, trebalo bi zatvoriti te sve visoke igrače. Odžo i Cirbes su veoma jaki i ići će na svaku loptu, Perperoglu takođe radi odličan posao, Faje... Moramo dobro da zatvorimo reket, ali i njihovog plejmejkera Reglenda, koji je prvi strelac i igrač Crvene zvezde - zaključio je Omić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading