DŽIKIĆ PRED ZVEZDU: Možemo da se revanširamo za poraz u Superkupu!

Autor:

Sport

06.10.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 19 časova igraju meč drugog kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti. Derbi ove runde takmičenja i okršaj prošlogodišnjih finalista plej-ofa svakako je prava poslastica za sve ljubitelje igre pod obručima. Trener ekipe iz Podgorice Aleksandar Džikić svestan je važnosti meča, odnosno jačine protivnika koji stiže u "Moraču".

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Aleksandar Džikić

- Jedan od najtežih protivnika dolazi u "Moraču", tim koji je sastavljen da se bori za sam vrh. Dovedeni su veoma iskusni igrači, promenjen stručni štab, zadržani poželjni domaći igrači. Na Superkupu su nas pobedili, igrali dosta tečno i sa dobrom preciznošću u šutu. Mi smo naporno radili po povratku u Podgoricu, pojačali smo sastav kako bi uspešnije parirali njihovoj visokoj liniji - rekao je Džikić, a potom prokomentarisao eventualne promene u sastavu domaćih:

- Biće promena u formaciji u odnosu na naš prošli meč, to bi trebalo da oteža sprovođenje nekih od njihovih defanzivnih ideja koje su pokazali. Biće potrebno kontrolisati agresivan skok u napadu i individualne akcije njihovih koš igrača. Znamo da će dvorana biti puna i da ćemo imati bezuslovnu podršku. Očekujemo da svi prvotimci budu spremni za utakmicu u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading