"PANTERI" STARTOVALI POBEDOM: Trijumf FMP-a nad Zadrom!

Autor:

Sport

01.10.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši FMP-a pobedili su u prvom kolu ABA lige hrvatski Zadar sa 99:86 (17:22, 26:24, 30:22, 26:18). Gosti nisu imali rešenja za raspoloženog Dejana Apića.

RepublikaFoto: Starsport
KK FMP

Daleko od toga da je bilo lako, ali su pred kraj meča košarkaši srpskog kluba uspeli da slome otpor gostiju iz Zadra. Nakon poluvremena bilo je tri poena prednosti za Hrvate. Međutim poslednje dve četvrtine pripale su ekipi iz Železnika za prvu pobedu u novoj sezoni.

Ključni trenuci desili su se na dva minuta pred kraj meča kada je Aleksandar Bursać imao seriju od 11 poena (3/3 za tri) i odgovorio Zadranima koji su prišli na "minus dva". Tada je bilo jasno da prednost FMP-a nije dostižna i da je ostalo samo da se sazna konačan rezultat.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Dejan Apić ubacio je 29 poena (13/13 sa penala), dok su ga pratili pomenuti pomenuti Bursać i slovenački reprezentativac Matic Rebec sa po 18 poena, a ne treba zaboraviti ni dabl-dabl učinak Stefana Pota (13 poena i 10 asistencija).  Na drugoj strani istakli su se Domagoj Vuković i Luka Božić sa 22 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading