MILOJEVIĆ PRED IGOKEU: Pobeda na početku za samopouzdanje!

Autor:

Sport

30.09.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mega Bemaksa od 17 časova igraju meč prvog kola ABA lige protiv Igokee. Trener gostiju nada se dobrom početku sezone i pobedi njegoog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dejan Milojević

- Igokea je kvalitetan rival sa odličnim trenerom Nenadom Trajkovićem. Beležili su dobre igre u pripremnom periodu i sigurno je da nas očekuje težak meč. Kao i svake godine, i ove imamo veoma mladu ekipu za koju sam uveren da će rasti kako sezona bude odmicala. Želimo od starta da nametnemo naš ritam uz agresivnu odbranu. Pobeda na startu sezone bi puno značila na polju samopouzdanja za našu mladu ekipu i ukoliko pokažemo pravu energiju na parketu, verujem da možemo da dođemo do trijumfa - rekao je Milojević.

Biće to njihov 11. meč, za u dosadašnjim duelima je skor 6:4 za srpsku ekipu. Gruzijac u taboru Mege takođe se nada trijumfalnom početku sezone.

RepublikaFoto: Aba-liga
Goga Bitadze

- Počinjemo sezonu protiv iskusne i kvalitetne ekipe. Dobro smo radili u pripremnom periodu i želimo da što više dobrih stvari sa treninga prenesemo na meč koji nas očekuje. I mene lično lepe uspomene vezuju za Laktaše, gde smo prošle sezone slavili u ABA ligi, a takođe i osvojili juniorsku ABA ligu, pa bih bio veoma srećan da nastavimo niz. Sigurno je da bi pobeda na početku lige puno značila za naše samopouzdanje i mi ćemo dati sve od sebe da trijumfujemo i otvorimo sezonu na pravi način- poručio je Goga Bitadze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading