REGLAND UZBUĐEN: Moramo bolje zbog navijača!

Autor: Blicsport

Sport

29.09.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Crvene zvezde, Džo Regland bio je jedan od najzaslužnijih u pobedi protiv Cibone na startu ABA lige, ali nije zadovoljan izdanjem svog tima. Njegova impresija sa utakmice su navijači koji su po njegovom mišljenju zaslužili bolju partiju.

RepublikaFoto: Starsport
Regland sjajno započeo sezonu!

- Pokušao sam da osetim energiju ekipe, da vodim ovaj tim. Ima mnogo dobrih igrača u Zvezdi. Nekada neće biti moj dan, već će biti dan nekog drugog. Ipak, na ovom meču je bio moj i drago mi je da smo pobedili. To je najbitnije- rekao je Regland za "Blic".

Ekipa nije odigrala najbolje protiv Cibone, trener Milan Tomić bio je veoma nezadovoljan izdanjem svog tima, a svestan loše partije bio je i Regland.

- Bila je ovo teška utakmica za nas, želeli smo da bolje započnemo kod kuće, ali su oni igrali veoma dobro. Moramo mnogo da radimo da bismo bili bolji tokom godine - rekao je Regland.

Meč između Zvezde i Cibone gledalo je više od 3.500 navijača u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Bio sam uzbuđen što ćemo igrati pred “delijama”. Jedva čekam ostatak sezone. Ali da bi dolazili, mi moramo da budemo bolji kao tim. Moramo još dosta da radimo- istakao je Džo Regland.

Zvezdu već u utorak očekuje novi meč. U halu "Aleksandar Nikolić" dolazi Ulm u okviru prvog kola Evrokupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading