VELIČKOVIĆ I PARTIZAN PRED VELIKIM ZADATKOM!

Autor:

Sport

28.09.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana, Novica Veličković rekao je da mu je jedina želja i zadatak u narednom periodu da vrati crno-bele na mesto na koje pripadaju.

RepublikaFoto: Starsport
Veličković motivisan pred početak sezone!

- Leđa me muče, ali donekle sam to sanirao. Sad sam u godinama zahvaljujući kojim ću dosta brže da se uklapam. Na meni da dosegnem njihov nivo, ako je to moguće. Nemam više ni neki pritisak na sebi, jer sam u službi Partizana. Jedino što želim i što mi je zadatak da se ovaj klub vrati na mesto koje mu pripada. Kad ću uspeti u tome? Nadam se što pre - rekao je Veličković uoči starta nove sezone.

Veličković je najiskusniji pojedinac u redovima crno-belih, tako da vrlo dobro zna koji pristup je pravi sa novim igračima.

- Ima dosta novih igrača, svi bi trebalo da prođu proces navikavanja, da nauče šta su zahtevi trenera. Ekipa je znatno mlađa nego prošle sezone, dosta je talentovanih igrača i važno je da svako prihvati svoju ulogu. U prilog tome su služile utakmice u Španiji, mada smo doživeli poraze, za mlade igrače je bitno da vide gde se trenutno nalaze. Možda i da se malo i spuste njihova razmišljanja, da vide koliko bi trebalo da rade da bi stigli na neki nivo - rekao je Veličković.

Podmlađeni Partizan je pokazao veliku borbenost i želju u Laktašima.

- Lepa energija je bila u Laktašima, ali to se podrazumeva, ne treba trošiti reči o ovome. Ceo život igram košarku na to. Ne vidim što bi se ikad iko hvalio zbog toga. To je nešto što moraš da imaš ako se baviš košarkom. Počeli smo mnogo da hvalimo za neke stvari koje se podrazumevaju u ovom sportu. Borba uvek donosi prevagu i pravi karijeru. Svidelo mi se što su momci imali energiju, to mora da bude standard, jedino može da bude iznad toga, nikako ispod - rekao je Veličković.

RepublikaFoto: Starsport

Kada je reč o očekivanjima u novoj sezoni, Veličković veruje u plej-of.

- Nemam očekivanja, niti želim da ih imam. Idemo meč po meč. Prvo da izborimo plej-of, tamo je sve moguće. Ovaj grb nosi veliki pritisak. Voleo bih da imamo ispunjenu halu, energiju kako bi ovi momci dizali publiku na noge. Da svi osete pozitivinu atmosferu. Jedni bez drugih ne možemo. Ovo je mlada ekipa, borićemo se - zaključio je Veličković.

Meč između Partizana i Cedevite igra se sutra od 20 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading