KRAJ SE BLIŽI: "Ratnici" plešu poslednji ples?!

Autor:

Sport

26.09.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golden Stejt je tim koji će sledeće sezone biti prvi favorit za titulu, Ipak, možda naredna takmičarska godina bude i poslednja u kojoj "ratnici" dominiraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Velikom broju igrača ističe ugovor na kraju sezone. Biće slobodni agenti, a trener Stiv Ker ne brine. On ne veruje da će se njegovom timu desiti ono što se dogodilo Bulsima 1998. godine.

- Poslednji ples? Nadam se da neće biti, želimo još dugo da plešemo. Kada je u pitanju ta 1998. godina, svi smo bili slobodni agenti, znali smo šta mora da se uradi i to je znao i Fil Džekson. Sada je situacija drugačija. Da, imamo dosta slobodnih agenata posle ove sezone, ali ne gledamo na ovo kao poslednji ples. Nadam se da ćemo imati zabavnu godinu, da ćemo uživati na terenu i da ćemo tako i nastaviti dalje - rekao je Stiv Ker.

Tompsona zovu u LA, šuška se i da bi Durant mogao da uradi isto... Možda je ovo zaista poslednji ples jedne moćne generacije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading