DOK ČEKAMO: Ko je najjači? NBA liga će biti PAKLENA!

Autor:

Sport

24.09.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još tri nedelje ostalo je do početka NBA lige, dok čekamo, nama ostaje da analiziramo koji su se timovi najbolji, dok igrači najbolje košarkaške lige ne izađu na parket.

RepublikaFoto: twitter.com/DubNation 24/7
Voriorsi favoriti!

Televizijska kuća "ESPN" je objavila listu ekipa sastavljenu po snazi, prema njihovim analitičarima.

Prvo mesto rezervisano je za aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorse, koji su i ove sezone glavni favoriti za osvajanje prstena. Pojačani Demarkusom Kazinsom, ovaj tim deluje nezaustavljivo.

Iza njih nalaze se Boston Seltiksi sa Kajrijem Irvingom, Džejsonom Tejtumom, Džajlinom Braunom i ostalima, a potom slede Hjuston Roketsi, Toronto Raptorsi, Oklahoma siti Tander, Juta Džez, Filadelfija Seventisiksersi, Indijana Pejsersi, dok su tek na devetom mestu Los Anđeles Lejkersi koji od ove sezone u svojim redovima imaju Lebrona Džejmsa. U najboljih 10 nalaze se još Portland Trajlblejzersi.

Denver, sa Nikolom Jokićem je na 12. mestu favorita. Detroit Pistonsi gde trenutno nastupa Boban Marjanović nalazi se na 17. mestu, dok su Klipersi našeg Miloša Teodosića na poziciji 19.

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica koji čine srpsku koloniju u Sakramento Kingsima su tek na 29. poziciji liste favorita.

Nova sezona NBA lige startuje 17. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading