ZA NAJBOLJEG - NAJBOLJE: Centar Minesote potpisao ugovor vredan 190 miliona!

Autor:

Sport

23.09.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Minesota Timbervulvsa Karl Entoni Tauns potpisao je novi, petogodišnji ugovor sa tim klubom vredan čak 190 miliona dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karl Entoni Tauns

Spremaju se u taboru "vukova" za život bez Džimija Batlera. Kako je jedan od najboljih igrača ekipe najavio odlazak (zatražio trejd) tako u klubu nisu sedeli skrštenih ruku pa su centru Taunsu ponudili novi ugovor na pet godina vredan 190 miliona dolara, navodi dobro obaveštene "ESPN".

- Kada sam draftovan 25. juna 2015. godine, posvetio sam se potpuno Minesoti. Na isto sam se obavezao 22. septembra 2018. Osećam isto uzbuđenje  navodi Tauns u saopštenju i dodaje:

- Obećavam navijačima, saigračima i svima u klubu da ću pokušati da ostvarim viziju čoveka koji me je draftovao, Filipa Saundersa, i njegov san o pobeđivanju s poštovanjem i dostojanstvom. Hvala svima koji su verovali u mene - zaključio je centar Minesote.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džimi Batler

Da mu nisu ponudili ugovor rizikovali bi u NBA ligašu da ga izgube na kraju tekuće sezone jer mu je dosadašnji isticao. Ista je situacija i sa Batler te su u upravi odlučili da su ovakvi potezi opravdani. Nema sumnje da "vukovi" spremaju veliki posao za narednu sezonu kada neće misliti i o Džijevom ugovoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading