SKANDAL U HRVATSKOJ: Reprezentativci se OPIJALI NA OKUPLJANJU!

Autor:

Sport

20.09.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Hrvatske nalazi se pred eliminacijom iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Uzrok tome je očigledna nedisciplina pojedinih igrača, a pojavile su se inforacije da su neki od njih pijančili na okupljanju selekcije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dario Šarić

I pored prilično jakog sastava, koji je trebao da se suprostavi Poljacima i obezbedi mirniji nastavak pohoda ka Kini i Mundobasketu. Ipak, ne mare puno pojedini reprezentativci za to, a prema pojedinim infomacijama neki su odličali da se daju sebi oduška i opijaju se pred bitan meč.

- Stvarno ne znam. Nakon utakmice sedeli smo Stojko i ja i ne znam šta su oni radili. Istina je, izašli su van iz hotela, ali jesu li bili pijani ili ne, ne znam. Na kraju, nisam ja policajac da ih proveravam. Ako oni sami nemaju osećaj odgovornosti i za ono što se sme, a šta ne, tu im ja ne mogu pomoći. Ono što mogu reći, to je da od danas više nema popuštanja nikome. Za alkohol je uvedena nulta stopa tolerancije - rekao je Dino Rađa, čelnik Košarkaškog saveza Hrvatske. 

Dino Rađa


"Index.hr" prenosi da problemi u hrvatskoj košarci nisu od juče. Haos, nedisciplina, međusobni animoziteti i zabijanje noževa u leđa obeležili su hrvatsku košarkašku reprezentaciju još od 1996. kad je na Olimpijskim igrama u Atlanti krenuo stravičan pad nekad najpoznatijeg hrvatskog sportskog brenda. 

- Naravno da će moći popiti pivo nakon utakmice, ali bilo kakvo alkoholisanje u reprezentaciji više ne dolazi u obzir - poručio je Rađa u izjavi za hrvatski portal. 

Hrvatska posle osam utakmica zauzima poslednje mesto u grupi J sa tri pobede i pet poraza, dok je prva iznad crte Poljska sa skorom 4-4.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading