Jović i Lučić u reprezentaciji protiv Izraela?

Autor:

Sport

17.09.2018

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Stefan Jović je pronašao rešenje kako da krajem novembra nastupi za Bajern protiv Makabija, a potom da obuče nacionalni dres Srbije, oba meča igraju se u Izraelu što u dogovoru sa klubom omogućava pleju i Vladimiru Lučiću da se stave na raspolaganje selektoru Đorđeviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan Jović i Vladimir Lučić

- Novim sistemom nisam impresioniran. Postoji velika verovatnoća da ću biti na raspolaganju i za novembar pošto sa klubom igramo 29. novembra, a reprezentacija igra 30. u Izraelu takođe. Postoji velika verovatnoća da u dogovoru sa selektorom i klubom, Lučić i ja ostanemo jedan dan i da igramo i taj meč sa Izraelom tamo. Iskreno radujemo se i čekamo da vidimo šta će biti.

To bi podrazumevalo da plejmejker zbog nastupanja za nacionalni tim odigra tri utakmice u roku od četiri dana.

- Evroliga i kvalifikacije igraju se tog četvrtka i petka. Iz nekog mog ličnog ugla, ako nemamo utakmicu 1. i 2. decembra, ne vidim zašto mi klub ne bi izašao u susret. Verovatno će nemačka liga biti tog vikenda, a ako budemo igrali drugog, mislim da i to neće biti problem. Ja ću svakako izraziti želju da igram. Samo od rasporeda zavisi - zaključio je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading