"KRALJ" DŽEJMS - Zato je najbolji!

Autor:

Sport

09.09.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde je Lebron Džejms, tu je i borba za trofej! Ništa se ni sada nije promenilo, "Kralj" tvrdi da će Lejkersi napasti sam vrh.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Uvek je cilj osvojiti šampionat. Moramo da stvaramo šampionske navike svaki dan. Ukoliko uradimo to, ukoliko napredujemo iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec, onda ćemo sebi dati dobru šansu da budemo uspešni - rekao je Džejms.

On je nastavio u istom dahu.

- Koliko uspešni? To ne možete znati. Ali ono što znamo je da ćemo ukoliko naporno radimo, posvetimo se jedan drugom i ukoliko budemo spremni da se žrtvujemo jedan za drugog i igramo na pravi način, biti dobar tim - zaključio je on.

Nije tajna, tim za koji igra Lebron Džejms uvek se bori za sam vrh. Prva sezona biće prilika za upoznavanje, a naredne godine Lejkersi će napasti još jednu veliku zvezde (Lenard ili Tompson) i tada će napasti titulu. Ipak, "Kralj" se neće predati ni prve sezone. Zato je on najbolji!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading