SRBIJA IMA NASLEDNIKE U BASKETU! Juniori vicešampioni EP!

Autor:

Sport

03.09.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniorska reprezentacija Srbije u basketu "3x3" osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Debrecinu, pošto je u finalu izgubila od Madjarske 20:18.

RepublikaFoto: Kss.rs
Srebrni momci!

Mađarska je na krilima publike koja je fanatično bodrila, od početka finalnog meča kontrolisala igru, i nakon izjednačenih prvih tri minuta utakmice imala konstantnu prednost od 2-3 poena koju su naši juniori "jurili". Mađari su bili raspoloženiji u šutu za dva poena, dok su naši momci više imali problema sa realizacijom u napadu nego li sa samom odbranom protivnika. Čak je u poslednjim sekundama meča naš tim imao i mogućnost da izbori produžetak, ali je nedostajalo sreće u završnici.

U svakom slučaju, reprezentacija u sastavu: Miloš Antić, Nemanja Stanković, Njegoš Milović i Stefan Bijelić zaslužuje sve čestitke za napravljen uspeh i prikazanu igru, a čestitke takođe pripadaju stručnom štabu – pre svega treneru ekipe Danilu Lukiću i selektoru Goranu Vojkiću, koji su ekipu pripremili za ovo takmičenje na najbolji mogući način. Treba naglasiti da je FIBA 3h3 napravila možda i presedan uvrstivši u najbolji tim prvenstva igrače trećeplasirane ekipe Španije i četvrtoplasirane ekipe Rumunije (pored MVP igrača domaćina), a ne uvrstivši nikoga iz našeg tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading