Vilijams Gos želi trofeje sa Olimpijakosom

Autor:

Sport

22.08.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sezone provedene u Partizanu Najdžel Vilijams-Gos je prešao u Olimpijakos istakavši uzbuđenje zbog rada u novom klubu, ali i saradnje sa legendarnim Vasilisom Spanulisom.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbc
Najdžel Vilijams Gos

- Uzbuđen sam što sve počinje, imali smo par dobrih dana nezvaničnih treninga. Moramo da se posvetimo i težimo ka perfekciji, iz dana u dan, moramo da radimo naporno, stvaramo dobre radne navike. Trener Blat hoće da igramo brzu tranziciju, a odbrana će biti naš glavni fokus. Olimpijakos je klub sa velikom istorijom i nije tajna da igramo za trofeje - izjavio je Vilijams-Gos u novom klubu.

Američki košarkaš je govorio i o radu sa legendarnim Vasilisom Spanulisom.


- On je očigledno veoma iskusan igrač sa puno uspeha. Imam puno sreće što imam beka kao što je on kraj sebe od koga mogu da naučim puno i da igram zajedno sa njim - dodao je bivši košarkaš Partizana.

Mladi Amerikanac je prošle sezone bio bez sumnje najbolji pojedinac "crno-belih", koji su osvojili Kup Radivoja Koraća, a njegove dobre partije nisu promakle ni Dejvidu Blatu koji ga je doveo u Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading