Tomašević: Nadmašili smo i NBA!

Autor:

Sport

21.08.2018

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamp "Košarka bez granica", održan u Beogradu, uspeo je da okupi preko 30 bivših ili sadašnjih NBA igrača na jednom mestu, što je rekordna brojka kada je reč o organizaciji ovakvih događaja. Sastav gostiju koji su učestvovali na kampu prevazišao je sva očekivanja čelnih ljudi iz NBA i FIBA. KS Srbije bio je odličan organizator događaja koji je okupio samu elitu magične igre pod obručima.

RepublikaFoto: Tanjug
Dejan Tomašević

- Možemo da budemo jako zadovoljni jer smo posle 17 godina doveli ovaj kamp u našu zemlju. Čuo sam nebrojeno puta od naših gostiju da je ovo najuspešniji i najbolje organizovan kamp do sada, sa najvećim brojem imena. Imali smo oko 30 aktivnih i nekadašnjih NBA igrača - ponosan je Dejan Tomašević (45), generalni sekretar KSS.

Kamp je okupio brojne ikone košarke iz NBA lige od kojih zastaje dah - Greg Popović, Geri Haris, Frenk Kaminski, Popaj Džons.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading