AMERIKANCI SE STISLI: Himki bolje plaća od NBA timova! Šved ostaje u Rusiji!

Autor:

Sport

20.08.2018

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski reprezentativac, Aleksaj Šved je odlučio odlučio da ostane u moskovskom Himkiju jer u Rusiji zarađuje više od onoga što Amerikanci nude, tako da se neće vratiti u najjaču ligu na svetu.

Šved neće u NBA!

- Svake godine NBA timova traže Šveda. Ovog leta želeli su ga Nju Orleans, Memfis, Minesota i Finiks. Najbolja ponuda je bila četiri miliona dolara, što ne ispunjava naše potrebe. Takođe, dobili smo dva minimalna ugovora- otkrio je Švedov agent. 

On se sjajno snašao u NBA ligi, beležio je 15 poena po meču u dresu Njujork Niksa u sezoni 2014/2015 pokazao i NBA klubovima da vredi više. 

- Švedova cena bi trebalo da bude dvostruko veća od onoga što su nam ponudili. Ali, NBA je najbolja liga na svetu i kada je napustiš i odeš u Evropu možeš da se vratiš samo pod njihovim uslovima- rekao je agent.


Šved u Himkiju godišnje zarađuje 4 miliona dolara po sezoni, 1,3 više od drugog najplaćenijeg igrača u Evropi Nanda de Koloa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading