Gagić i Lendejl jasni: Kreće napad na Evroligu!

Autor:

Sport

14.08.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Ðorđe Gagić izjavio je da su očekivanja uvek velika i da će ekipa naredna sezone pokušati da se vrati u Evroligu. Slične ambicije ima i novajlija iz Australije Džok Lendejl.

RepublikaFoto: Starsport
Džok Lendejl

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu. Ekipa je puna sampouzdanja, a jedan od iskusnijih Đorđe Gagić deli mišljenje saigrača.

- Nama su uvek očekivanja velika, evo okupili smo se ovde imamo lepu ekipu, zadovoljan sam, energija, sve je super, daće Bog da sve bude kako treba. Mi idemo na svaki trofej, jer to je Partizan. Potrudićemo se da se ove sezone vratimo u Evroligu da uzmemo titulu, naravno svaki trofej da napadnemo - rekao je centar crno-belih Tanjugu na početku priprema za novu sezonu.


On je dodao da u taboru crno-belih ne obraćaju pažnju na druge, već da gledaju samo sebe.

- Svi su se pojačali, naravno i mi, uopšte ne obraćamo pažnju na druge ekipe, nego gledamo da se mi uigramo, da napravimo hemiju, sve kako treba da bude i da napadnemo ABA ligu. Momci su super, nema šta puno da se priča o njima, mlada smo ekipa, treba dobro se radi - dodao je Gagić.
RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Gagić

Novi centar Partizana Australijanac Džok Lendejl izjavio je da je dolazak među crno-bele prava prilika za njega.


- Nisam imao puno vremena da se upoznam sa ekipom, ali za sada sve deluje dobro i imaću vremena da se uklopim. Partizan je sjajna prilika za mene, to je klub koji ima pobednički mentalitet i "lude" navijače. Kako sam čuo najbolje na svetu - rekao je mladi australijski centar.

Lendejl je dodao i da zna koliko je Partizanov program za razvoj mladih igrača dobar.

- Kada vidim kako je prošao Najdžel Vilijams Gos prošle sezone i moj zemljak Aleks Marić koji je sa Partizanom stigao do Fajnal-fora 2010, to mi je sasvim dovoljno. Za početak je bitno da se dobro pripremimo, a u svakoj utakmici ćemo ići na pobedu - zaključio je Lendejl.


Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će se pored ABA lige, košarkaške lige Srbije i Kupa Radivoja Koraća takmičiti i u Evrokupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading