CRNO-BELO ZAGREVANJE: Košarkaši Partizana počeli prireme!

Autor:

Sport

13.08.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan ovog ponedeljka započeo je pripreme za novu sezonu. Trener Nenan Čanak izvršio je prozivku igrača u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

Prvi trofej posle četiri godine čekanja stigao je proletos, osvajanjem Kupa Radivioja Koraća u Nišu, a u narednu sezonu ulaze renovirani crno-beli želji da u muzej unesu još koji pehar.


- Vidim da je ekipa odmorna, a nadam se da ćemo pripreme odraditi što bolje. Ambicije Partizana ove sezone su da budemo konkurentni za sve trofeje u Srbiji i regionu, a da u Evrokupu doguramo što dalje. Imamo dovoljno vremena da odradimo sve što smo zamislili i da budemo spremni za prvi meč - istakao je Nenad Čanak, posle prvog treninga na početku pripremnog perioda.

Mladi strateg deluje zadovoljno novajlijama, a ostavio je prostor za još jedno pojačanje. Ili više njih.


- Potreban nam je još jedan igrač na visokim pozicijama. Ostalo, ako se nešto pojavi u toku prelaznog roka, možda ćemo reagovati - rekao je Čanak.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Osim petorice novajlija (Pejdž, Zagorac, Gegić, Nikolić i Lendejl) angažovali su u Humskoj 1 i dvojicu novih trenera u stručnom štabu.


- Drago mi je što uz sebe imam ljude kao što su Milan Minić i Sead Krdžalić, dobro poznaju ovu našu košarkašku džunglu - završio je trener crno-belih.

Prema oceni šefa struke, ABA liga biće ujednačena kao retko kad poslednjih sezona.


- Cedevita, Crvena zvezda i Budućnost su glavni konkureniti, ali i mi smo u vrhu. Nismo favoriti, ali nećemo da ostalima priznamo da su bolji dok to ne pokažu na terenu. Ne bi trebalo zaboraviti Igokeu i Mornar, lane su pokazali šta mogu - dodao je Nenad Čanak.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Prvi trening u crno-beloj opremi odradili su: Bondža Si, Tadija Tadić, Aleksandar Aranitović, Vanja Marinković, Amar Gegić, Dušan Tanasković, Aleksej Nikolić, Novica Veličković, Strahinja Gavrilović, Đorđe Gagić, Markus Pejdž, Rage Zagorac i Džok Lendejl.

Uskoro se očekuje i dolazak Marka Pecarskog koji je dobio dodatan odmor nakon Evropskog prvenstva i titule koje je osvojio sa saigračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading