"Sportando" javlja: JANKOVIĆ PRELAZI IZ ZVEZDE U PARTIZAN!

Autor:

Sport

07.08.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelasci iz Crvene zvezde u Partizan u košarci nisu bili retkost u prethodnim godinama, ali se to značajno proredilo otkako je dominaciju u domaćim okvirima ispustio klub iz Humske u korist crveno-belih. Sada bi crno-beli ponovo mogli da dovedu igrača iz redova najvećih rivala.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Janković uskoro u redovima "večitog rivala"?

Nakon Tomaševića, Vidačića, Stanojevića, Vujanića, Ćakića, Bogdanovića, Robertsa, Aranitovića novi igrač koji bi mogao da iz Zvezda direktno obuče dres Partizana jeste krilni centar Stefan Janković.

Ovu informaciju je preneo specijalizovani košarkaški portal "Sportando", koji gotovo uvek objavljuje samo proverene vesti.

Janković će sigurno napustiti Mali Kalemegdan u narednim danima, jer su crveno-beli angažovali nekoliko igrača na njegovoj poziciji, pa bi izgubio dobar deo minutaže, a prethodno se govorilo i kako mu crveno-beli nisu isplatili sav novac iz ugovora.

Možda bismo uskoro mogli da prisustvujemo transferu koji će uzdrmati srpsku košarku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading