Ovo smo već čuli - Lebron: Dolazak u Lejkerse ispunjenje sna!

Autor:

Sport

30.07.2018

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dolaskom u Los Anđeles Lejkerse ispunio sam snove". Tako je Lebron Džejms opisao transfer decenije u prvom javnom obraćanju od kada je postao igrač jedne od kultnih franšiza u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron: Čast je biti deo kluba poput Lejkersa

- Dobiti šansu da igram u klubu sa toliko istorije, imati priliku da sarađujem sa Medžikom Džonsonom, jednim od mojih idola - to je ispunjenje sna. Srećan sam što sam deo Lejkersa, nadam se da ću biti dostojan ovog dresa i da ćemo ponovo gledati šoutajm, kao u Medžikovo vreme - kazao je Džejms.

Lejkersi su treći klub u njegovoj karijeri, sa Klivlendom i Majamijem je osvajao šampionski prsten.

- Sve je stvar trenutka. Lejkersi su uvek izazov i nikada nije kasno. Lejkersi su klub sa šampionskim genom, sa košarkaškom kulturom, čast je biti deo ove priče - rekao je Džejms.

Iako je napustio Ohajo, Lebron neće zaboraviti odakle je njegov put krenuo. U rodnom Akronu uskoro će biti otvorena škola "I Promise" ("Obećavam"), čiju je izgradnju finansirao.

- Blagosloven sam što sam u mogućnosti da pomognem zajednici. Moja uloga kao sportiste je i da dam primer, da zaštitim mlade ljude od droge, nasilja, oružja... I to ću raditi uvek, koliko je u mojoj moći- kazao je Džejms. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading