Lebron se kaje zbog greške koju NEĆE MOĆI DA ISPRAVI

Autor:

Sport

27.07.2018

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinastija Džejms biće duga... Lebron ima naslednike koji bi u budućnosti mogli da igraju poput slavnog oca. Lebron ima dva sina i ćerku, i njegovi naslednici obećavaju na košarkaškom terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lebron Džejms junior i Brus bi mogli da budu veliki igrači.

- I dalje žalim što sam mom četrnaestogodišnjem sinu dao moje ime. Prošlo leto je bilo prvo u kome sam imao vremena da gledam moje dečake kako igraju basket... Da mogu na miru da sednem i da me ništa ne ometa. Bio sam na sigurno pet, šest turnira širom zemlje - rekao je Lebron.

On je objasnio da svoju decu ne može mirno da gleda.

-  I, sedim ja i gledam utakmicu, kada samo osetim da ruke počinju da mi se znoje, kompletno telo doživi reakciju... Zapitam se, šta je sada ovo? To su samo desetogodišnji klinci koji igraju košarku, zašto se osećam ovako? Sledeće čega se sećam, sedim do terena, pa sedim na klupi i na kraju uhvatim sebe kako sam ušao u raspravu oko neke sudijske odluke - iskreno je objasnio Džejms.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading