Reprezentativac se vraća u Zvezdu!

Autor: HotSport

Sport

20.07.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dolaska novog trenera Milana Tomića u klub, pojačanja dolaze praktično svakodnevno u KK Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Tanjug
Simonović pred novim povratkom u crveno-belo

Prema pisanju HotSporta, poslednje u nizu akvizicija za klub sa Malog Kalemegdana mogla bi da bude baš velika. U pitanju je povratak srpskog reprezentativca Marka Simonovića iz ruskog Zenita.

Želja košarkaša je da se vrati među crveno-bele, a čeka se odluka Zenita. Navodno, postoji mogućnost da se krilo i tim iz Sankt Peterburga rastanu, što bi otvorilo vrata povratku Marka Simonovića na Mali Kalemegdan. Postoji obostrana želja da se posao odradi kako treba i da se ponovo započne saradnja dve strane.

U prethodnih nekoliko dana u klub je zvanično stigao najpre Bili Baron, potom centar Dušan Ristić, a reket su dodatno ojačali Maik Cirbes i Majkl Odžo. Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović  istakao je da tu pojačanjima nije kraj i da će ih narednih dana biti još.

Što se tiče dolaska plejmejkera, prva želja je bio Derek Nidam iz Mornara, ali je on ipak završio u redovima francuskog Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading