Virtus hteo Omića, ali nema love...

Autor:

Sport

13.07.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački centar Alen Omić postao je slobodan igrač na kraju sezone, tehnički nema klub, a zvao ga je nedavno Virtus iz Bolonje.

RepublikaFoto: Starsport
Omić skrenuo pažnju na sebe u drugom delu sezone

Omić je neočekivano postao jedan od ključnih igrača u dresu Zvezde u drugom delu sezone, ali je imao ugovor samo do kraja juna.

Virtus je baš bio zagrizao da ga dovede, ali nije klub iz Bolonje imao finansijskih mogućnosti da odgovori na zahteve slovenačkog košarkaša.

Zato su se u ovom klubu okrenuli drugim opcijama i doveli Dejana Kravića iz Panioniosa. U pitanju je momak rođen u Mostaru koji se u jednom momentu 2014. pojavio na proširenom spisku reprezentacije Srbije. On je bio pristupačnija opcija, pa se Virtus odlučio za njega.

Iako još uvek nije našao novu sredinu, šanse da ostane u Crvenoj zvezdi gotovo i da ne postoje. Njega je zvao evroligaš iz Španije Gran Kanarija, a čini se da bi ova opcija itekako odgovorala Omiću, a čak se pominje da bi sa njim u paketu mogao da krene i Tejlor Ročesti.

Očekuje se da Omić uskoro donese odluku, a sada barem može da bira...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading