NBA više ne mora da se igra: VORIORSI DOVELI JEDNOG OD NAJBOLJIH CENTARA LIGE!

Autor:

Sport

03.07.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki uzastopni šampion NBA lige Golden Stejt Voriorsi po svemu sudeći neće imati dostojnu konkurenciju na putu do trona ni u narednoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kazins će u narednoj sezoni igrati za šampione

Zvanično je potvrđena vest da je jedan od najboljih centara u ligi Demarkus Kazins potpisao jednogodišnji ugovor sa Voriorsima vredan 5,3 miliona dolara.

Dolazak Kazinsa u već najmoćniju postavu NBA lige mogao bi da obesmisli narednu sezonu jer su u redovima "Ratnika" već Ol-star igrači Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent i Drejmond Grin.

Voriorsi su tek šesti tim u NBA istoriji i prvi od sezone 1975/1976 koji u svom rosteru ima pet Ol-star igrača iz prethodne sezone. 

Kazins je prošle sezone prosečno beležio 25,2 poena uz 12,9 skokova i 5,4 asistencija, te šutirao 35,4% za tri poena na 48 nastupa pre povreda. 

Mediji navode da je Kazins birao između Voriorsa i Boston Seltiksa, a dolazak u Ouklend je nazvao svojim "kecom iz rukava" i "šahovskim potezom". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading