Povratak u crno-belo: UROŠ LUKOVIĆ BLIZU PARTIZANA!

Autor:

Sport

20.06.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoki košarkaš Uroš Luković blizu je povratka u Partizan. Startni centar prve šampionske generacije Mornara iz Bara najverovatnije će napustiti klub sa kojim je osvojio titulu prvaka Crne Gore.

RepublikaFoto: Cibona/Željko Baksaj, Gordan Laušić & Domagoj Vranar
Luković bi mogao da bude novi-stari centar crno-belih

I crnogorski šampion Mornar i bivši prvak Evrope Partizan naredne sezone igraće u Evrokupu.

Crno-beli za narednu sezonu planiraju ambiciozan tim, za povratak na šampionski tron u Srbiji. Klub se finansijski stabilizovao, a po poslednjim informacijama, u redove parnog valjka ovog leta mogli bi da stignu i Milan Mačvan i Rade Zagorac.

Mornar planira veliki broj zvučnih pojačanja iz inostranstva za ovo leto, ali je eventualni odlazak Lukovića potencijalno nenadoknadiv gubitak za novog crnogorskog prvaka.

Do povrede početkom marta Luković je bio statistički najkorisniji igrač Barana. Sa 12,9 poena, 7,3 skoka i 1,9 blokada po utakmici bio je drugi najkorisniji igrač regionalnog takmičenja ABA lige, iza centra Cibone Luke Žorića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading