Potpisana saradnja Mege i OKK Beograda

Autor: Tanjug

Sport

14.06.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosarkaski klubovi Mega Bemaks i OKK Beograd potpisali su sporazum o poslovno-tehnickoj saradnji u trajanju od dve godine.

RepublikaFoto: Starsport

Prema dogovoru koji su potpisali predsednici klubova Velimir Mihailović i Vlade Ðurović, mladi igrači Mege dolaziće u OKK Beograd kako bi sticali potrebno iskustvo igranjem u seniorskoj konkurenciji.

- Uz naporan rad i zalaganje cele uprave uspeli smo da dug svedemo na svega 65.000 evra. Otvorili smo akademiju za rad sa mladim igračima i ovaj sporazum biće od obostrane koristi - rekao je predsednik OKK Beograda Vlade Ðurović na konferenciji za medije.


Predsednik Mege Velimir Mihailović istakao je da taj klub izgradio sistem zbog koga je došao u situaciju da pomogne OKK Beogradu da se vrati na staze stare slave.

Trener OKK Beograda Branislav Vićentijević dodao je da mu je čast sto je deo ovog ambicioznog projekta.

- Igraćemo brzu i modernu košarku. Za rezultate ne mogu da garantujem, ali mogu da obećam da ćemo davati sve od sebe kako bi klub vratili gde mu je mesto - zaključio je Vićentijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading