"Ludi Srbin" dovodi Lebrona Džejmsa?

Autor:

Sport

10.06.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener San Antonio Sparsa Greg Popović trebalo bi da se sastane narednih dana sa zvezdom Klivlena Lebronom Džejmsom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popović pravi novi tim

Džejms sa Klivlendom nije uspeo da osvoji titulu u NBA ligi, pošto je Golden Stejt slavio sa ubedljivih 4:0 u velikom finalu. 

Međutim, budućnost Lebrona Džejmsa je glavna tema u NBA ligi posle završetka sezone. As Klivlenda, koji 1. jula postaje slobodan agent, rekao je da nema ideju gde će nastaviti karijeru, a istakao je da će mu biti važno i mišljenje porodice.

Lebron Džejms bi mogao da nastavi karijeru u Lejkesima, Filadelfiji ili Hjustonu.

Američki mediji tvrde da se pojavila mogućnost da zvezda Klivlenda nastavi karijeru u San Antoniju. Greg Popović je čekao da se završi finalna serija i da zakaže razgovor sa Lebronom.

Njujork tajms javlja da bi do susreta moglo da dođe narednih dana, kao i da su Popovićev autoritet i međusobno uvažavanje jaki argumenti u pregovorima.

San Antonio je u procesu košarkaške tranzicije, a dolazak Džejmsa znatno bi olakšao period u kome klub iz Teksasa želi da ponovo postane konkurentan u borbi za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading