Drama atinskih "večitih": PAO IZJEDNAČIO SERIJU PROTIV OLIMPIJAKOSA!

Autor:

Sport

07.06.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Olimpijakos rezultatom 71:66 u drugom meču finalne serije grčkog šampionata i tako došli do izjednačenja u seriji na 1:1.

RepublikaFoto: twitter.com/Panathinaikos BC
Biće drame u sudaru atinskih rivala

"Zeleni" su uzvratili brejk klubu iz Pireja, pa su nakon poraza na domaćem terenu u prvom meču, uspeli da uzvrate velikom rivalu istom merom u drugom meču.

PAO je odigrao maestralno, pre svega u odbrani tokom treće i početkom poslednje četvrtine, kada su prelomili rezultat u svoju korist.

Tada je Panatinaikos stekao deset poena prednosti, koje nisu ispustili do poslednjeg minuta, iako se Olimpijakos u jednom trenutku vratio na tri poena zaostatka.

Najefikasniji kod pobednika bili su Kalatis sa 18 poena, osam skokova i šest asistencija, Džejms sa 17 i Lodžeski sa 13 poena. U ekipi iz Pireja Papapetru je postigao 13 poena, Spanulis 12, a Nikola Milutinov je za 19 minuta imao učinak od pet poena i četiri skoka.

U trećoj utakmici finalne serije koja se igra u nedelju, 10. juna, domaćin će biti Panatinaikos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading