Kokoškov oseća dozu pritiska: AKO JA NE USPEM, AMERIKANCI ĆE SUMNJATI...

Autor:

Sport

06.06.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Igor Kokoškov, koji će od naredne sezone predvoditi ekipu Finiks Sansa kao prvi neamerički trener u NBA ligi, izjavio je da oseća blagi pritisak pred samostalni posao u Arizoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kokoškov: U ligi sam 18 godina, smatram sebe NBA trenerom

Kokoškov je u NBA karavanu radio blizu 20 godina kao pomoćnik u raznim klubovima, a sada je dobio prvi samostalan trenerski posao.

- Pomalo osećam pritisak, ako se ovaj eksperiment ne pokaše uspešnim, onda će se američka javnost zapitati da li im uopšte trebaju strani treneri, jer su oni izmislili košarku i u tome su najbolji na svetu - izjavio je Kokoškov.

Naš trener dodaje da ipak postoje na kraju samo dve grupe trenera - oni koji kvalitetno rade svoj posao i oni koji ne ostvaruju rezultate.

- S druge strane, u ligi sam 18 godina i smatram sebe NBA trenerom. Postoje samo dva tipa trenera. Oni koji rade svoj posao dobro, i oni koji gube. Nema ničeg između. Imao sam sreće što sam dobio posao, a ako sam dobar, kvalitet će se pokazati - rekao je Kokoškov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading