SMIT: Uvek su me ismevali

Autor:

Sport

03.06.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Klivlenda Džej Ar Smit priznao je da nije bio sasvim siguran koji je rezultat bio na kraju četvrte četvrtine prve utakmice finala protiv Golden Stejta.

RepublikaFoto: twitter.com/NY Daily News Sport
Džej Ar Smit

Kavsi su imali priliku da trijumfuju u gostima, kada je Smit na 4.7 sekundi, pri rezultatu 107:107, uhvatio loptu u ofanzivnom skoku. Međutim, nesvestan rezultata Džej Ar je krenuo da trči od koša... U produžetku su Voriorsi došli do pobede.

- Mnogo sam razmišljao posle utakmice i ne mogu da kažem da sam bio siguran u bilo šta - priznao je Smit, koji je neposredno posle meča rekao da je znao koji je rezultat.

Na snimku se, ipak, jasno videlo da Lebronu poručuje da je mislio da Kavsi vode.

- Moguće je da sam to rekao. Nisam siguran, ali je to moguće... Uvek sam bio onaj koga ismevaju ili onaj koji uradi nešto ludo... Međutim, ne obazirem se na to previše. Treba samo da ponovo izađem na teren i budem ono što jesam. Na kraju, drago mi je da se to dogodilo meni, a ne nekom od saigrača, jer ne bi svi mogli da podnesu pritisak - istakao je Smit.

Drugi meč na programu je u noći između nedelje i ponedeljka uz prenos na Sport Klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading