Solidarnost Bajernove porodice: FUDBALSKI ASOVI BODRE LUČIĆA, JOVIĆA I RADONJIĆA!

Autor:

Sport

02.06.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bajerna plasirali su se u finale nemačkog prvenstva, gde će se u završnici boriti sa berlinskom Albom za naslov državnog prvaka, a na putu ka vrhu imaće podršku kolega iz fudbalske sekcije.

RepublikaFoto: twitter.com/FCB Basketball
Legendarni Miroslav Klose redovno bodri Jovića i drugove

Bajern koji trenira bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, a gde igraju još Stefan Jović, Vladimir Lučić i Milan Mačvan (trenutno povređen) nije dobro startovao u plej-of, ali se zatim izdigao iz neugodne situacije i domogao finala protiv Albe.

Ovi mečevi izazivaju dosta pažnje u Nemačkoj, pa su fudbaleri Bavaraca snimili kraći video kojim najavljuju finale, a podršku pružaju nemački reprezentativci Manuel Nojer, Džošua Kimih i Tomas Miler.

Naspram naših igrača iz bavarskog kluba za berlinski tim igraju Stefan Peno (naš povremeni reprezentativac) i Bogdan Radosavljević koji ima nemačke papire.

Aktuelni šampion Bundeslige je Bamberg koji je osvojio sedam od poslednjih osam titula, ali će ove godine Nemačka dobiti novog prvaka. Pobednik je ekipa koja dođe do tri trijumfa, a Bajern ima prednost domaćeg terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading