Lebron: A pitali su me možemo li u plej-of

Autor:

Sport

31.05.2018

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms otkrio je da mu je tokom sezone često postavljano pitanje da li će Kavsi uspeti da se domognu plej-ofa NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

- Nisam želeo da učestvujem u takvim razgovorima. Sada sve to izgleda smešno, pošto smo u samoj završnici sezone - kazao je Džejms, koji je odveo Klivlend u četvrto uzastopno Veliko finale (Lebronovo osmo u nizu).

Franšiza iz Ohaja je tokom ligaškog dela prolazila kroz teške periode. Između decembra i januara ostvarila je devet poraza u 12 mečeva, a neki od njih su bili izuzetno ubedljivi - od Minesote 28 razlike, od Toronta 34, dok im je Oklahoma ubacila čak 148 poena.

Stoga, razvila se sumnja da će Kavalirsi doživeti pravi krah.

- Razmišljao sam šta će se desiti sa timom. Nismo igrali dobro, ali ne možeš da odustaneš tek tako. Mnogo ljudi gleda u vas, deca vam se dive, a i ti se setiš da si stalno govorio da ćeš se uvek truditi da budeš najbolji što možeš. Tako da, prebrodili smo taj period... - dodao je Lebron.

Kavse u borbi za titulu očekuje duel sa aktuelnim šampionima Golden Stejt Voriorsima. Prvi meč serije igra se u Ouklendu u noći između četvrtka i petka od 3 časova po našem vremenu, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Prednost domaćeg terena imaju Voriorsi, a šampion će biti ekipa koja prva ostvari četiri trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading