Veličković: Nadam se boljem Partizanu koji će se vratiti tamo gde mu je mesto

Autor: B92, Republika

Sport

30.05.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da u ovom trenutku ne zna da li će karijeru da nastavi u crno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Veličković pozdrava navijače posle poraza od Zvezde

Partizan je eliminisan u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije. Zvezda je slavila 2:0 u seriji, pošto je večeras pobedila 81:73.

- Hoću da odmorim i budem sa svojom porodicom. Preteško je cele sezone – te jedan trening, te drugi trening, putovanja... Hoću da dočekam leto, nisam planirao do večeras, ali želim da posvetim malo vremena i deci. Zahvalio bih se i mojim saigračima. Nije lako kada te svi osporavaju, da li si za ovo ili nisi. Nije lako nositi grb Partizana i oni su se dosta dobro nosili sa tim - rekao je Veličković i dodao:


- Sezona je od samog starta bila preteška – u jednom momentu ređaš pobede, pa juriš plej-of... Osvojili smo Kup koji nas je malo podigao i dao nam samopouzdanja, ali baš teška sezona. Čestitao bih Zvezdi na fer igri i dobroj partiji. Kao i uvek, respekt za njih kao velikog rivala. 

On je potom prokomentarisao i večerašnji duel.

- Ostali smo bez dvojice igrača koji nam sigurno mnogo znače u rotaciji. Danas smo dobih 30 minuta diktirali igru, poveli devet razlike i onda gluposti kao i cele sezone... Jedna, pa druga, treća i vratimo utakmicu u egal za manje od minuta. To smo uradili na devet razliku, oni imaju igrače sa iskustvom koji znaju da daju koš. Škola, velika škola cele sezone i nešto naučiš. Završili smo kako nismo želeli, ali šta je tu je - naveo je kapiten Partizana. 

Partizan je ove sezone osvojio Kup Radivoja Koraća.

- Ne mogu da kažem da je bilo šta uspešno jer mi je trenutno mnogo teško. Dali smo sebi nadu osvajanjem Kupa i verujem da bi sa većom rotacijom to bilo dosta bolje. Sve ovo gledam drugim očima, kao kapiten Partizana i zbog svega onoga što me vuče da i dalje igram za klub. Samo se nadam boljem Partizanu koji će se vratiti tamo gde mu je mesto - zaključio je kapiten Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading