VELIČKOVIĆ: Povukli smo se i kiksnuli, da probamo da izjednačimo

Autor:

Sport

28.05.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je uspela da savlada Partizan u okviru prve utakmice polufinala plej-ofa domaćeg šampionata, a nakon meča se oglasio kapiten crno-belih, Novica Veličković.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

- Mislim da nismo izdržali u planu i dogovoru. Utakmica kao utakmica, teška kao i svaki derbi. Bilo 20 ili jedan razlike, izgubio si utakmicu. To se ništa ne broji. Idemo da pred našim navijačima probamo da vratimo seriju na nerešeno. Hvala Zvezdi na fer igri, nemam šta da dodam - rekao je on.

- U jednom momentu smo se povukli, kiksnuli. Dali su nam mnogo laganih koševa, da smo tu presudili, bilo bi mnogo drukčije. Mnogo mladih, borba će doneti sve. Talenat je mizerni deo košarke, a talenat je nešto što poseduješ ili ne poseduješ - istakao je on.


Reagovao si na prozivke navijača?

- Ja stvarno i kad uradim nešto, koncentrisan sam na stvari na terenu. Ne smeta meni kad svi navijaju protiv mene ili šta god, ali ljudi manite se porodica i tih sličnih stvari. To je nešto najružnije u sportu što može da se dešava. Pokazao sam jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira. Ja Zvezdu kao Zvezdu poštujem, bez nje i Partizana ne bi bila nijedna ovakva utakmica u Srbiji. Vređaj slobodno, ali nemoj da zalaziš preduboko. Svakakvih ima u sali. Ne mogu da ostanem na te stvari imun, ne mogu da verujem. Vređaj me, ali ovo je sport, nisam došao nikog da ubijem. Ja branim boje svog kluba - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading