NBA as jedva čeka da ponovo obuče dres Srbije

Autor:

Sport

24.05.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica nema dilemu! NBA igrač spreman je da ponovo bude deo reprezentacije Srbije i biće na raspolaganju selektoru Đorđeviću u narednom prozoru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Uživam kada igram za reprezentaciju, to mi je veoma važno. Voleo bih da pomognem timu da dođe do što više pobeda ovog leta i ode u drugu rundu kvalifikacija u najboljem ritmu. Imamo utakmicu u Gruziji protiv tima kojeg je teško pobediti na domaćem terenu, kao i meč protiv Nemaca. Ovo je praktično finale za nas kako bismo došli do prvog mesta pred drugu fazu – poručio je Bjelica za sajt FIBA.

NBA igrač jedva čeka da odigra meč u svom Beogradu.

- Očekujem pobedu i veliku, bučnu podršku navijača koji će nas gurati napred celu utakmicu. Svi znamo kako Srbi vole reprezentaciju i košarku, tako da je svaka utakmica na domaćem terenu jedinstveno iskustvo. Volim da igram kod kuće i ne mogu da dočekam da ponovo istrčim pred hiljade navijača. Jedinstvo oko reprezentacije nam pruža dodatnu energiju - rekao je Bjelica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading