Trener CSKA: Ne plašim se otkaza

Autor:

Sport

20.05.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša CSKA Dimitris Itudis rekao je posle poraza od Žalgirisa u utakmici za treće mesto u Beogradu da je nezadovoljan ostvarenim rezultatom na fajnal-foru Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Itudis je nezadovoljan rezultatom u Beogradu

Žalgiris je slavio sa 79:77.

- Žalgiris je bio bolji u većem delu utakmice. Zaslužili su pobedu. Mi smo nezadovoljni rezultatom, jer je naša želja bila da osvojimo trofej. Ova utakmica za treće mesto, za ovu ekipu s pobedničkom mentalitetom... Imali smo drugačiji pristup, ali ponosan sam što smo se borili - rekao je Itudis i nastavio:

- Čestitam Žalgirisu na pobedi. Borili smo se uglavnom na početku kada smo imali intenzitet i ritam, ali smo ponovo pali u trećoj četvrtini, imali smo loš procenat šuta za dva i slobodna bacanja. Pokušali smo kroz presing i odbranu da se vratimo, uspeli smo, čak i mogli do pobede u poslednjem minutu, ali u tome nismo uspeli.

CSKA je regularni deo sezone završio na prvo mesto, a Moskovljani iz Beograda idu kao četvrti.

- Ne plašim se otkaza. Da se plašim otkaza, ne bih radio ovo što radim. Možda ste vi očekivali više i znate nešto više. Prošle godine i Real je bio dominantan tokom regularne sezone, pa ja na F4 doživeo dva poraza. Borili smo se cele sezone, treću godinu uzastopce smo na F4. Pokazali smo borbeni duh i to me raduje. Pre smo u utakmicama za treće mesto uspevali da dodjemo do rezultata i pored naših želja za titulom. Sada se okrećemo utakmicama u domaćem prvenstvu i daljim obavezama - istakao je Itudis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading