Veseli: Čast je igrati u finalu

Autor:

Sport

18.05.2018

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli izjavio je da ga raduje što će još jednom imati priliku da se bori za osvajanje trofeja.

RepublikaFoto: Starsport
Veseli pozdravlja navijače Fenerbahčea

Fenerbahče je u polufinalu završnog turnira u Beogradu pobedio Žalgiris 76:67.

- Čast je biti u još jednom finalu i boriti se za još jedan trofej. To je ono za šta smo se spremali cele godine. Ne možemo sada da slavimo, već moramo da idemo u hotel, da se odmorimo i spremimo za finale - rekao je Veseli i dodao:

- Mislim da je naša borbenost donela prevagu na utakmici. Borili su se i oni, ali mi smo bili koncentrisani od samog početka do kraja.

On je nekada igrao za Partizan.

- Poseban je osećaj što se fajnal-for igra u Beogradu, gradu u kom sam proveo dosta vremena. Atmosfera je bila sjajna, prava i neverovatna podrška naših navijača. Nadam se još većem broju u finalu - rekao je Veseli.

Fenerbahče će u finalu Evrolige u nedelju igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kom se sastaju CSKA iz Moskve i Real Madrid.

- Nemam posebne želje za protivnika. Mi svakako moramo da se spremimo za tu tešku utakmicu - rekao je on.

Veseli je posebno istakao dobru partiju Bobija Diksona, koji je tokom sezone imao dosta problema s povredama.

- Bila je ovo odlična utakmica za njega. Možda je bio i ključni igrač. Imao je problema s povredama i nema ulogu možda kakvu je očekivao, ali je prihvatio ono što mu je trener dao. Iskoristio je svoju priliku maksimalno - naveo je češki košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading