SUROVA REALNOST: Ova izjava iz NBA lige je "spustila" Zvezdu i Lesora!

Autor:

Sport

12.05.2018

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda definitivno je ove sezone napravila korak, ili dva unazad u smislu rezultata, ali i organizacije i promocije novih talentovanih igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Lesor nije pružao partije na zavidnom nivou

So na živu ranu dodao je predsednik Filadelfije Brajan Kolanđelo, koji ima jednog svog igrača u Crvenoj zvezdi, a to je centar Matijas Lesor.

Francuz je draftovan kao 50. pik za tim iz Pensilvanije, ali je Kolanđelo izjavio da ne vidi Zvezdinog centra u svom klubu u skorije vreme.

– On se nije razvio do tog nivoa, još uvek uči da igra košarku… Ne očekujem ga u NBA ligi.

Primetno je da je Lesor stagnirao sa formom u toku sezone, da se nije razvio do nivoa koji bi ga preporučio za igranje na nekom većem nivou, pa stoga ne čudi ni izjava vlasnika Filadelfije. 

Međutim, u ovaj klub bi uskoro trebalo da stigne bivši igrač FMP-a, koji na kraju ipak nije završio u Zvezdi, a to je Džona Bolden.

On je ove godine igrao za Makabi, a u redovima seventisiksersa za njega bi trebalo da bude mesta u sastavu za narednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading