PERO ANTIĆ SE VRAĆA U TIM: Zvezda očekuje pobedu protiv Zlatibora

Autor:

Sport

11.05.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić najavio je da će se iskusni Pero Antić vratiti u tim na meču 9. kola grupe A Superlige Srbije protiv ekipe Zlatibora.

RepublikaFoto: Starsport
Topić očekuje novu pobedu svog tima

- Moramo biti maksimalno oprezni, i da u ovaj meč uđemo sa najvećim respektom prema ekipi koja je na svom parketu savladala Borac, i stigla do još nekoliko vrednih pobeda, uključujući i ovu u poslednjem kolu protiv Tamiša u Pančevu. Nemamo mnogo vremena, utakmice se nižu, ali moramo da ispravimo pojedine stvari iz prethodnog meča koji smo igrali u sredu, takođe i da energetski budemo na pravom nivou - rekao je Topić i dodao:

- Raduje i povratak Antića u sastav, koliko nam je nedostajao na više načina, i na terenu i pored njega, videlo se u prethodnom periodu. On će se naći u protokolu, a da li će se naći i na terenu odlučićemo neposredno pred utakmicu.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas na Zlatibor gde ih u subotu od 19.00 očekuje meč protiv Zlatibora u dvorani u Čajetini.

Crveno-beli su prvi na tabeli Grupe A sa šest pobeda i dva poraza, dok je Zlatibor četvrti sa skorom 4/4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading